085 - 106 12 77

Hovenier nodig in Den Haag?

Tuinrenovatie in Den Haag

Voldoet uw tuin in uw ogen niet meer aan het beoogde plaatje en wilt u wat anders? Of zijn specifieke dingen niet langer zo mooi als ze eens waren? In Den Haag kunt u JC Hoveniers inschakelen voor een tuinrenovatie. U kunt ons bereiken door te bellen naar 085 - 106 12 77 of door gebruik te maken van het contactformulier.

Wat houdt een tuinrenovatie in

Een tuinrenovatie is in wezen een verbouwing van de tuin waarbij bestaande elementen in het nieuwe ontwerp worden hergebruikt. Daarmee is het niet zo ingrijpend en niet zo prijzig als de aanleg van een nieuwe tuin. En de orde van grootte bepaalt u zelf. Alles omgooien is een optie maar u kunt ook volstaan met het vervangen of wijzigen van slechts enkele elementen.

Denk bijvoorbeeld aan het laten liggen van stapstenen of een tuinpad terwijl verder alles in de tuin opnieuw wordt ingericht. Het terug laten komen van de mooiste planten en bomen in het vernieuwde concept. Of een terrasoverkapping voor die fijne zithoek, om ook bij mindere weersomstandigheden buiten te kunnen zitten.

Waarom een tuinrenovatie in Den Haag?

Mensen willen na zoveel jaar misschien wel eens wat anders. Omstandigheden en voorkeuren veranderen, dingen slijten en gaan kapot. Stel, zo langzamerhand krijgt u er steeds meer plezier in om lekker in de tuin bezig te zijn. Wat meer groen in plaats van al die bestrating zou dan wel leuk zijn. Of de schutting is zo instabiel geworden dat een volgende windhoos wel eens funest zou kunnen zijn.

Misschien wilt u de tuin kindvriendelijker maken omdat ze zo langzamerhand de leeftijd krijgen dat ze zelf meer op onderzoek uitgaan. Dan valt steen minder zacht dan gras, is een vijver doodeng en is een speeltoestel meer op zijn plaats. Of de kinderfase is zo langzamerhand voorbij, en u wilt juist de omgekeerde weg bewandelen. Het kan allemaal met een renovatie.

Kosten tuin renoveren in Den Haag

De kosten van een tuinrenovatie worden voornamelijk bepaald door de omvang van de renovatie. Betreft het meerdere aanpassingen dan maken we daar gewoonlijk ook een tuinontwerp voor. Bij een kleine aanpassing is een schets van het betreffende onderdeel meestal voldoende.

Verder zijn er nog enkele andere prijsbepalende factoren. Moet de tuin opgehoogd, uitgegraven of leeggehaald worden? Hoeveel oorspronkelijke elementen worden opnieuw gebruikt? Welk kwaliteitsniveau voldoet voor u? Allemaal kwesties die mede de prijs bepalen.

Uiteindelijk kan een renovatie compleet worden afgestemd op het beschikbare budget. Voor vrijwel iedere situatie zijn er dus voldoende mogelijkheden. En zodra er bepaalde elementen uit de bestaande tuin mogen terugkomen in het nieuwe ontwerp is er ook met weinig budget wat leuks te realiseren.

Contact met JC Hoveniers voor het renoveren van een tuin in Den Haag

Bent u toe aan een upgrade van uw tuin maar wilt u niet direct alles vervangen? Laat JC Hoveniers dan een tuinrenovatie voor u uitvoeren in Den Haag. U kunt ons bereiken via 085 - 106 12 77 en het contactformulier.

 
 

Ons werkgebied

Niet alleen Den Haag en omgeving, maar heel Zuid-Holland!

Waarom kiezen voor ons?

  • Vooraf besproken tarieven
  • Jaren lange ervaring
  • VCA Gecertificeerd

Maak een afspraak

JC Hoveniers is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 12 77.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Den Haag, Delft, Den Hoorn, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam en Voorburg.

Hoofdvestiging