085 - 106 12 77

Hovenier nodig in Den Haag?

Tuinontwerp Den Haag

Droomt u al jaren van een nieuwe tuin? Of wilt u nieuwe elementen in uw tuin laten plaatsen? In Den Haag en omgeving is JC Hoveniers uw hovenier voor tuinontwerp Den Haag. Of u nu een compleet nieuwe tuin wilt laten ontwerpen en aanleggen of uw huidige tuin graag wilt veranderen. Onze ervaren hoveniers komen graag bij u langs om naar uw wensen te luisteren en de mogelijkheden te bespreken. Van moderne bedrijfstuin tot sfeervolle loungetuin, wij hebben al veel klanten naar tevredenheid geholpen.

Tuinontwerp Den Haag op maat

Voordat wij kunnen starten met de aanleg van uw nieuwe tuin, moet er eerst een tuinontwerp gemaakt worden. Dit ontwerp begint bij u thuis! Hier kunnen wij namelijk een inventarisatie van uw wensen maken, maar ook uw woonsituatie en perceel bekijken. Als wij bij u langskomen voor een tuinontwerp Den Haag op maat zetten wij onder andere de volgende zaken op een rijtje:

 • Gewenste stijl
  Aan de hand van uw woonsituatie en omgeving wordt besproken welke stijl het beste bij uw tuin past.
 • Doeleinde van de tuin
  Sommige mensen willen een groot terras, anderen een vijver of juist een stuk gazon dat als speelterrein voor de kinderen dient. Elke tuin heeft een ander doeleinde en wij gaan hier samen met u specifiek op in. Er is veel mogelijk als het aankomt op uw wensen.
 • Randvoorwaarden
  Zoals aan bijna alles hangt ook aan de realisatie van uw droomtuin een prijskaartje. Wij realiseren uw wensen graag en houden rekening met de randvoorwaarden die u opstelt. Denk aan een planning of een budget. Om een gericht tuinontwerp te maken is het van belang om deze direct te inventariseren.

Tuinontwerp Den Haag beplantingsplan

Wilt u ook graag bepaalde beplanting meenemen in uw tuinontwerp dan kunnen wij desgewenst ook een beplantingsplan voor u opstellen. We bespreken uw wensen en kijken naar de ligging van de tuin. Vervolgens kijken naar de meest geschikte beplanting, zodat iedere plant op de juiste plek komt te staan en tot zijn recht komt.  Bel voor tuinontwerp Den Haag beplantingsplan JC Hoveniers op 085 - 106 12 77 of vul het contactformulier in.

Tuinontwerp Den Haag tuinadvies

Heeft u geen idee wat u met uw tuin wilt? Er zijn veel keuzes, dus wij begrijpen u als geen ander en helpen u hier graag mee. Met tuinontwerp Den Haag en tuinadvies helpen wij u met het maken van de juiste keuzes. Maak vandaag nog een afspraak voor een oriëntatiegesprek.

 
 

Ons werkgebied

Niet alleen Den Haag en omgeving, maar heel Zuid-Holland!

Waarom kiezen voor ons?

 • Vooraf besproken tarieven
 • Jaren lange ervaring
 • VCA Gecertificeerd

Maak een afspraak

JC Hoveniers is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 12 77.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Den Haag, Delft, Den Hoorn, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam en Voorburg.

Hoofdvestiging