085 - 106 12 77

Hovenier nodig in Den Haag?

Boomstronk verwijderen in Den Haag?

Heeft u of de vorige bewoner een boom uit de tuin verwijderd, maar is deze tot de boomstronk afgezaagd? Dat is niet voor iedereen prettig. Het betekent namelijk dat er nog altijd wortels kunnen groeien onder de boomstronk en deze veroorzaken mogelijk schade in de tuin of aan de bestrating. Tevens kunnen openbare wegen of fietspaden worden aangetast door de aanwezigheid van boomstronken. Wilt u de tuin onderhouden of renoveren en zit de boomstronk plots in de weg? Dan kunt u deze laten verwijderen door JC Hoveniers. Wij verwijderen de boomstronk en additionele boomwortels voor het optimale resultaat.

De wortels van een boom hebben vaak te maken met wildgroei en deze kunnen door uw hele tuin lopen. Daarom beschikken wij over geavanceerde apparatuur om de boomstronk met boomwortels in zijn geheel te verwijderen.

Professionele uitfrezen van boomwortels

Bij het verwijderen van een boom hoeft men de wortels niet altijd te verwijderen, maar dit is wel aan te raden. Als de boomwortels u echt in de weg zitten of gaan verrotten, dan is verwijderen alsnog nodig. Meestal is een graafmachine nodig om boomwortels uit te graven; probeert u dit bij voorkeur niet op eigen kracht, want wortels hebben bijzonder veel kracht en de kans bestaat dat u delen van de wortels mist.

Daarnaast kunnen wij de wortels in uw tuin met een stobbenfrees verwijderen. Bij het uitfrezen van de wortels worden de wortels middels een freesmachine volledig vermalen. De wortels worden doorgezaagd en kunnen zo in ieder geval niet meer groeien, maar deze worden ook in hun volledigheid verwijderd.

Naast het verwijderen van boomstronken kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor al uw andere tuinkwesties. Wij adviseren u graag over de planten, bomen en coniferen in uw tuin in Den Haag. Meer weten over boomverzorging in Den Haag? Neem contact op met JC Hoveniers

 
 

Ons werkgebied

Niet alleen Den Haag en omgeving, maar heel Zuid-Holland!

Waarom kiezen voor ons?

  • Vooraf besproken tarieven
  • Jaren lange ervaring
  • VCA Gecertificeerd

Maak een afspraak

JC Hoveniers is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 12 77.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Den Haag, Delft, Den Hoorn, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam en Voorburg.

Hoofdvestiging