085 - 106 12 77

Hovenier nodig in Den Haag?

Tuinafscheiding laten plaatsen?

Veel mensen kiezen voor een bepaalde tuinafscheiding uit privacy overwegingen en om geluidshinder te beperken. Met betrekking tot tuinafscheiding heeft u diverse mogelijkheden. In Den Haag hebben onze hoveniers ervaring met tal van tuinafscheidingen en zodoende kunnen we u meer vertellen over de diverse eigenschappen per optie. Zo kiest u voor schuttingen (al dan niet met begroeiing), tuinhekken, beplanting of betonnen muren. Alles hangt af van uw persoonlijke voorkeuren en daarom tonen we u graag alle mogelijkheden, rekening houdende met het geldende bestemmingsplan.

Soorten tuinafscheiding

Tuinafscheiding heeft diverse functies. JC Hoveniers beschikt over een ruim assortiment van de mooiste tuinafscheidingen. Deze hebben niet alleen een praktische functie, maar zorgen ook voor een stijlvolle uitstraling. Zo kiest uit de volgende mogelijkheden:

  • Houten schuttingen
  • Conifeer hagen
  • Kant en klare haagelementen
  • Tuinpoorten
  • Tuin- en windschermen
  • Betonnen muren

Staat het type tuinafscheiding dat u wilt laten plaatsen niet in de lijst hierboven? Dit is slechts een greep uit ons assortiment. Wij kunnen u diverse voorbeelden laten zien, zodat u een goede keuze maakt die past bij de uitstraling van uw tuin. Maakt u bijvoorbeeld gebruik van veel beplanting, dan is begroeiing aan de tuinafscheiding ook interessant. Aansluitend adviseren we u over eventueel onderhoud.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van een schutting plaatsen in Den Haag? Wij gaan graag met u om de tafel en kunnen u alles vertellen over de verschillende mogelijkheden. Belt u ons op 085 - 106 12 77 of vraag een offerte aan door contact op te nemen.

 
 

Ons werkgebied

Niet alleen Den Haag en omgeving, maar heel Zuid-Holland!

Waarom kiezen voor ons?

  • Vooraf besproken tarieven
  • Jaren lange ervaring
  • VCA Gecertificeerd

Maak een afspraak

JC Hoveniers is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 12 77.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Den Haag, Delft, Den Hoorn, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam en Voorburg.

Hoofdvestiging