0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Den Haag

Beplantingsplan opstellen

Zonder al te veel parate kennis over de invulling van de tuin, is de aanleg van een nieuwe tuin een flinke uitdaging. Weet u bijvoorbeeld al welke onderdelen van uw tuin de meeste zonuren krijgen, welke planten daar goed aarden en over welke bodemgrond uw tuin beschikt? Het lijken misschien kleine factoren, maar ze vormen wel de basis voor een vruchtbare groei van de tuin. Bij het opstellen van een beplantingsplan wordt rekening gehouden met alle belangrijke factoren die betrekking hebben op uw tuin. Wij kunnen een gedetailleerd beplantingsplan voor u uitwerken, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Een nieuwe tuin: Wat valt binnen het beplantingsplan?

Er moet aan van alles gedacht worden bij het ontwerpen van een tuin:

  • het type bodem (nat of droog);
  • het aantal zonuren;
  • vochtgehalte en zuurgraad grond;
  • kleuren in de tuin;
  • type bestrating;
  • indeling van de tuin

Nadat wij een inventarisatie van uw tuin hebben gemaakt, zullen wij samen met u een plan opstellen. Omdat we alles op papier voor u uitwerken, is het mogelijk om eigen wensen eenvoudig in te passen. Bij de door ons aangedragen professional bent u verzekerd van professionele ondersteuning bij uw keuze voor de inrichting van de tuin. Let wel; een nieuwe tuin aanleggen doet u normaal gesproken maar eens in de 20 tot 30 jaar. Zorg daarom dat u achter het gemaakte beplantingsplan staat; wij realiseren vervolgens uw droomtuin!

Zelf een beplantingsplan maken?

Het is mogelijk om zelf een beplantingsplan te maken, maar dit is voor de reguliere tuinier niet eenvoudig. Heeft u groene vingers, dan heeft u ook ongetwijfeld kennis over verschillende soorten beplanting. Dit kunt u meenemen in de keuzes die u maakt met betrekking tot de invulling van de tuin. Het is echter verstandig om bij de invulling van de tuin rekening te houden met het onderhoud. Door te kiezen voor enige synergie maakt u het zichzelf makkelijk. Heeft u desondanks hulp nodig met het ontwerp van een beplantingsplan? Dan staan wij voor u klaar!

Uw wensen binnen het beplantingsplan

Wij verwerken uw persoonlijke voorkeuren in het beplantingsplan. Vooraf maken we een plattegrond met eerste schetsen; u bepaalt zelf de stijl in de tuin. Denk daarbij aan het type planten, de hoogte, de kleurvariatie en meer. Bent u geen liefhebber van insecten, kies dan voor een specifieke invulling van de tuin. Krijgt een bepaald gedeelte van de tuin minder zonuren, dan kiest u hier voor een ander type planten en tuinbomen. Hierdoor ontstaan verschillende hoeken in uw tuin met een geheel eigen sfeer. Dit is het leuke gedeelte van een beplantingsplan; je hebt in de hand hoe de invulling van de tuin eruit komt te zien, terwijl wij zorgen voor een stukje kennisdeling en het ontwerp. Schakel ons in voor een beplantingsplan in Den Haag.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Haag en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606