070 - 207 50 00

Hovenier Den Haag | Westerhof Tuinen

Boomverzorging in Den Haag

Het is de trots van veel tuinen: een of meerdere mooie bomen. Ze geven dan ook veel sfeer aan hun omgeving. Om een boom in goede staat te houden is er wel regelmatig boomverzorging nodig. Dit kunt u het best overlaten aan een ervaren hovenier. Westerhof Tuinen heeft echte bomenspecialisten in dienst. Wij zetten onze expertise graag voor u in, zodat u nog jarenlang van uw bomen kunt genieten! Van bomen snoeien tot bomen verwijderen: wij verzorgen het in de regio Den Haag voor u.

Bomen kappen

Het kappen van bomen is een van de werkzaamheden die wij als boomverzorger uitvoeren. De boom halen we neer op een veilige manier. Vervolgens voeren we alle takken en stammen voor u af. De boomstronk frezen we daarna weg met een machine of we rooien deze met de hand. Wilt u onze hulp inroepen voor bomen kappen? Denk er dan aan dat u een vergunning aanvraagt bij de gemeente. Dit kan enkele weken duren, dus het moet tijdig gebeuren.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden op het gebied van boomverzorging? Of wilt u meteen een van onze medewerkers langs laten komen voor een opdracht? Neem dan contact met ons op! Bel ons op het telefoonnummer 070 - 207 50 00, of vul ons contactformulier in. Hoe groot of klein uw klus ook is, wij staan in Den Haag en omgeving voor u klaar!

 
 

Ons werkgebied

Den Haag, Delft, Den Hoorn, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam en Voorburg.

Waarom Hoveniersbedrijf Westerhof Tuinen

  • Kwaliteit over kwantiteit
  • Een flexibele instelling
  • Goede nazorg

Maak een afspraak

Westerhof Tuinen is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 070 - 207 50 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Den Haag, Delft, Den Hoorn, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam en Voorburg.

Hoofdvestiging