085 - 106 12 77

Hovenier nodig in Den Haag?

Tuinonderhoud Den Haag

Als u wilt dat iets langer meegaat, is onderhoud van belang. Daarom raden wij het u aan om uw tuin te voorzien van regelmatig tuinonderhoud. In Den Haag en omgeving heeft JC Hoveniers al vele tuinen voorzien van onderhoud. Daar voegen wij uw tuin graag aan toe.

Bij het onderhouden van een tuin komt veel kijken. Van het maaien van het gras tot het snoeien van planten en bomen. Een onderhoudsvrije tuin bestaat niet. Voorkom dat uw beplanting dood gaat of uw gazon geel wordt en schakel onze hoveniers in voor tuinonderhoud. Wij maken afspraken met u over de verzorging van uw tuin en zorgen ervoor dat alles er netjes uit blijft zien.

Tuinonderhoud Den Haag JC Hoveniers

U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw tuin zelf te onderhouden. Maar heeft u zelf geen groene vingers? Of heeft u een drukke baan en geen tijd om uw tuin de onderhouden? In Den Haag en omgeving kunt u hiervoor uitstekend bij ons terecht. Wij bieden u verschillende vormen tuinonderhoud:

Tuinonderhoud Den Haag zomerklaar maken

Vaak worden tuinen in door de winter heen niet bijgehouden, waardoor wat achterstallig onderhoud ontstaat. Met tuinonderhoud Den Haag uw tuin zomerklaar maken is dan een goed idee. De ideale periode om uw tuin zomerklaar te maken is wanneer de lente zijn intrede doet. Bent u deze periode al voorbij? Geen probleem, ook in juni en juli kunnen wij tuinonderhoud voor het zomerklaar maken van uw tuin nog prima uitvoeren. Afhankelijk van het type tuin dat u heeft zijn er verschillende werkzaamheden die wij voor u kunnen doen in het tuinonderhoud. Zo kunnen wij uw gazon, planten en bomen bijwerken, uw tuin bemesten, uw sierbestrating reinigen en zelfs uw zwembad of vijver onderhouden. U weet in ieder geval dat wanneer wij langs zijn geweest uw tuin er weer tip top in orde bij ligt en u hier de gehele zomer van kunt genieten!

Tuinonderhoud Den Haag winterklaar maken

Naast een grote najaarsbeurt kunnen wij met tuinonderhoud Den Haag ook uw tuin winterklaar maken. In de winter heeft uw tuin wel minder onderhoud nodig, maar u wilt natuurlijk wel dat uw tuin goed en gezond de winter doorkomt, zodat zij er in de zomer weer goed bij ligt. Wij maken uw tuin het liefst winterklaar voor de vorst echt begint. Zo snoeien wij de nodige bomen en planten, maken we uw gazon winterklaar, spitten wij de aarde los en bemesten we deze, plegen we onderhoud aan vijvers en zwembaden en beschermen we gevoelige planten. Heeft u nog andere wensen dan kunnen wij deze natuurlijk ook direct oppakken tijdens het tuinonderhoud Den Haag.

Tuinonderhoud Den Haag inschakelen

Of het nu gaat om eenmalig tuinonderhoud of om seizoensonderhoudsbeurten met een frequenter karakter, wij staan voor u klaar. Onze hoveniers stemmen graag samen met u af welke onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Wilt u meer weten over de diensten die wij u kunnen bieden op het gebied van tuinonderhoud? Of wilt u ons direct voor tuinonderhoud Den Haag inschakelen? Bel ons dan op 085 - 106 12 77 of vul ons contactformulier in.

 
 

Ons werkgebied

Niet alleen Den Haag en omgeving, maar heel Zuid-Holland!

Waarom kiezen voor ons?

  • Vooraf besproken tarieven
  • Jaren lange ervaring
  • VCA Gecertificeerd

Maak een afspraak

JC Hoveniers is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 12 77.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Den Haag, Delft, Den Hoorn, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam en Voorburg.

Hoofdvestiging