085 - 106 12 77

Hovenier nodig in Den Haag?

Tuinadvies in Den Haag

Hebt u net een nieuw huis gekocht en twijfelt u nog over de inrichting van de tuin? Geen nood. Bij JC Hoveniers in Den Haag kunt u snel hoogwaardig tuinadvies inwinnen. Ook bij een kleine tuin is het belangrijk om goed met de beschikbare ruimte om te springen. Door een paar snelle ingrepen kun je bijvoorbeeld al een gevoel van ruimte creëren, en een prettige atmosfeer in je tuin opwekken.

Tuinadvies op maat

Elke tuin heeft een andere aanpak nodig. Als u nog geen goed beeld heeft van uw nieuwe tuin kunt u een beplantingsplan laten opstellen bij uw hovenier. Het is echter ook mogelijk dat u precies weet wat voor tuin u wilt. Ook dan kun je het beste een hovenier inschakelen: die weet immers met welke planten en tuinaccessoires het gewenste effect bereikt kan worden.

Stel u wilt in de lente een fleurige, bloeiende tuin, met allerlei verschillende kleuren. JC Hoveniers kan u dan helpen met het uitkiezen van de planten, het aanleggen van borders en plantenbakken, en het adviseren over bemesting en bewatering. Een tuinman kan er bovendien voor zorgen dat uw tuin er in ieder jaargetijde mooi bijligt. Door de aanplanting van bomen en struiken die in de winter geen blad verliezen, wordt uw tuin in de maanden oktober t/m maart geen kale boel.

Ook waar het bewatering in de zomermaanden betreft kan de tuinman u adviseren. Sommige planten hebben bijvoorbeeld zeer weinig water nodig, waardoor u tijdens een warme zomer veel geld bespaart. Aarzel dus niet om JC Hoveniers in te schakelen! Onze vakmannen staan voor u klaar. Wij zijn te bereiken via 085 - 106 12 77 of door het contactformulier in te vullen.

 
 

Ons werkgebied

Niet alleen Den Haag en omgeving, maar heel Zuid-Holland!

Waarom kiezen voor ons?

  • Vooraf besproken tarieven
  • Jaren lange ervaring
  • VCA Gecertificeerd

Maak een afspraak

JC Hoveniers is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 12 77.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Den Haag, Delft, Den Hoorn, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam en Voorburg.

Hoofdvestiging