085 - 106 12 77

Hovenier nodig in Den Haag?

Tuinpoort onderhoud in Den Haag

Tuinpoort onderhoud komt neer op twee dingen: aandacht voor het materiaal en de omgeving. Het eerste is het belangrijkst. Tropisch hardhout zal bijvoorbeeld minder onderhoud nodig hebben dan een tuinpoort van naald- of eikenhout. Ook zul je in een schaduwrijke tuin meer onderhoud moeten verrichten, omdat de mos- en schimmelgroei hier sneller zal gaan. In Den Haag kan JC Hoveniers je helpen met tuinpoort onderhoud. Aarzel niet om te bellen.

Tuinpoort onderhoud

Tropisch hardhout en composiet hoef je doorgaans amper te reinigen, al is een nat doekje op zijn tijd nooit verkeerd. Andere houtsoorten kun je vernissen om de levensduur te verlengen. Nadat je dit hebt gedaan, is het echter wel nodig om de tuinpoort iedere twee jaar te schuren en een nieuw laagje vernis aan te brengen. Als je dit schema trouw volgt, kan de levensduur van de tuinpoort één of zelfs twee keer over de kop gaan.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen je tuinpoort te laten verven. Het voordeel van verf is dat je het slechts eens in de 6 jaar hoeft te vervangen. Je moet het dan afschuren en een nieuwe laag aanbrengen. Houd er ook rekening mee dat je het metalen beslag van de tuinpoort goed controleert. Dit kan na verloop van tijd gaan roesten en dat zal het draaivermogen van de poort verminderen. Met een anti-corrosiespray kun je de ergste gevolgen meestal wel verhelpen.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? JC Hoveniers kan in Den Haag en omgeving allerlei vormen van tuinonderhoud voor u regelen. Onze vakmannen hebben de noodzakelijke ervaring en expertise en weten precies hoe ze de kwaliteit van uw tuinpoort optimaal kunnen houden.

 
 

Ons werkgebied

Niet alleen Den Haag en omgeving, maar heel Zuid-Holland!

Waarom kiezen voor ons?

  • Vooraf besproken tarieven
  • Jaren lange ervaring
  • VCA Gecertificeerd

Maak een afspraak

JC Hoveniers is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 12 77.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Den Haag, Delft, Den Hoorn, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam en Voorburg.

Hoofdvestiging