070 - 207 50 00

Hovenier Den Haag | Westerhof Tuinen

Tuinbestrating in Den Haag

Bij het ontwerp van een tuin is bestrating een belangrijk onderdeel. Wilt u bijvoorbeeld een terras aanleggen of verschillende gebieden in de tuin creëren? Dan is bestrating onmisbaar. Tegenwoordig heeft u met betrekking tot tuinbestrating nogal wat mogelijkheden. Diverse soorten sierbestrating geven uw tuin een volledig eigen uitstraling en stijl. Welke stijlen zijn tegenwoordig graag gezien?

  • Mediterrane: Warme steensoorten
  • Rustiek: Modern en strak, met gebruik van natuursteen bestrating
  • Modern: Strakke bestrating, veel kleurvariatie in bestrating
  • Er is nog veel meer mogelijk!

Bestrating is een belangrijk onderdeel van uw tuin, het kan het uiterlijk namelijk bepalen. Voor veel mensen is bestrating ook prettig, want dit vergt minder onderhoud dan de natuurlijke beplanting. Het is overigens wel verstandig om bij de keuze voor bestrating rekening te houden met de beplanting, zodat u een mooie samenhang krijgt.

Onderhoud tuinbestrating

Tuinbestrating, hoe mooi en strak ook, zal naar verloop van tijd aan uitstraling verliezen. Dit is het gevolg van erosie, het verlies van de originele kleuren, kleine verzakkingen en de groei van groene aanslag. Ook voor het onderhoud van tuinbestrating in Den Haag bent u bij ons op de juiste plek! Wij zorgen er middels reiniging en onderhoud voor dat de bestrating haar originele stijl en allure uitstraalt.

Sierbestrating

Ook voor sierbestrating in Den Haag en omgeving bent u bij Westerhof Tuinen aan het juiste adres. Sierbestrating heeft zeer veel mogelijkheden in stijl, kleur en vorm. Er bestaan tot tientallen mogelijkheden voor uw tuin! Wilt u direct de juiste keuze maken? Dan helpen wij u daar graag bij. Wij hebben ervaring met tientallen verschillende tuinsoorten en kunnen u precies vertellen welke typen sierbestrating passen binnen de invulling van uw tuin.

Wilt u graag een stukje extra advies bij de keuze voor geschikte tuinbestrating in Den Haag? Westerhof Tuinenhelpt u graag!

 
 

Ons werkgebied

Den Haag, Delft, Den Hoorn, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam en Voorburg.

Waarom Hoveniersbedrijf Westerhof Tuinen

  • Kwaliteit over kwantiteit
  • Een flexibele instelling
  • Goede nazorg

Maak een afspraak

Westerhof Tuinen is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 070 - 207 50 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Den Haag, Delft, Den Hoorn, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam en Voorburg.

Hoofdvestiging