085 - 106 12 77

Hovenier nodig in Den Haag?

Tuinbestrating aanleggen in Den Haag

Bij het ontwerp van een tuin is bestrating bijna een onmisbaar onderdeel. Wilt u bijvoorbeeld een terras aanleggen of verschillende secties in de tuin creëren? Dan kunt u er eigenlijk niet omheen. Tegenwoordig heeft u met betrekking tot tuinbestrating nogal wat mogelijkheden. Diverse soorten sierbestrating geven uw tuin een volledig eigen uitstraling en stijl. Welke stijlen zijn tegenwoordig graag gezien?

  • Mediterrane: Warme steensoorten
  • Rustiek: Modern en strak, met gebruik van natuursteen bestrating
  • Modern: Strakke bestrating, veel kleurvariatie in bestrating
  • Tal van andere mogelijkheden

Bestrating is erg bepalend voor de sfeer in de tuin. Voor veel mensen is het onderhoudsvrije karakter van bestrating ook prettig, want dit vergt minder tijd en inspanning dan beplanting. Het is overigens wel aan te raden om bij de keuze voor een combinatie met beplanting te kiezen. Zo krijgt u een mooie samenhang en krijgt gevallen neerslag beter de kans om in de grond te trekken.

Onderhoud tuinbestrating

Tuinbestrating, hoe mooi en strak ook, zal naar verloop van tijd een deel van z’n uitstraling verliezen. Dit is het gevolg van erosie, het verlies van originele kleuren, kleine verzakkingen en de groei van groene aanslag. Met onderhoud kunt u dit proces vertragen en bijsturen. Voor het onderhoud van uw tuinbestrating in Den Haag bent u bij ons ook op de juiste plek! Wij zorgen er middels reiniging en onderhoud voor dat de bestrating haar originele stijl en allure kan blijven uitstralen.

Sierbestrating Den Haag

Sierbestrating in Den Haag of omgeving laten leggen door JC Hoveniers kan ook. Sierbestrating heeft zeer veel mogelijkheden in stijl, kleur en vorm. Er bestaan oneindig veel mogelijkheden voor uw tuin! Wilt u direct een goede, doordachte keuze maken? Dan helpen wij u daar graag bij. Wij hebben ervaring met allerlei verschillende soorten bestrating binnen een breed scala aan tuinen en kunnen u precies vertellen welke typen sierbestrating het beste passen bij de karakteristieken en uitstraling van uw tuin.

Wilt u graag een stukje extra advies bij de keuze voor geschikte tuinbestrating in Den Haag? JC Hoveniers helpt u graag! We zijn te bereiken via 085 - 106 12 77. Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u gebruik maken van het contactformulier.

 
 

Ons werkgebied

Niet alleen Den Haag en omgeving, maar heel Zuid-Holland!

Waarom kiezen voor ons?

  • Vooraf besproken tarieven
  • Jaren lange ervaring
  • VCA Gecertificeerd

Maak een afspraak

JC Hoveniers is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 12 77.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Den Haag, Delft, Den Hoorn, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam en Voorburg.

Hoofdvestiging