085 - 106 12 77

Hovenier nodig in Den Haag?

Vakkundig een vijver aanleggen

Een vijver, hoe klein of groot ook, geeft uitstraling aan uw tuin. Dit zorgt voor natuurlijke kenmerken en u trekt hiermee veel leven aan. Het extra stukje sfeer is daarbij heerlijk om bij plaats te nemen. Heeft u al een idee over de uitstraling van de vijver en een geschikte plek in de tuin? Er zijn namelijk veel mogelijkheden. En hoe zit het met vijveronderhoud? Ook dat is afhankelijk van de keuzes die u maakt. Dit heeft met name betrekking op de ondergrond van de vijver en de keuze voor het materiaal. In de regio Den Haag leggen wij verschillende vijvers aan. Welke stijlen vijvers kennen we?

  • Romantische vijver: Vormen en aankleding zijn belangrijk
  • Aziatische stijl vijver: Waterlelie’s, stapstenen en verlichting
  • Plantenvijver: Veel begroeiing en een natuurlijke uitstraling
  • Formele/strakke vijver: Rechte hoeken en stenen randen

Welke voorkeuren u heeft, zijn ten dele ook afhankelijk van de huidige invulling van uw tuin. Wij adviseren u graag over geschikte opties en laten u ook voorbeelden zien van vijvers in vergelijkbare tuinen. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Ook daarna is er echter nog voldoende mogelijk met betrekking tot afmetingen en invulling. Wilt u bijvoorbeeld vissen laten zwemmen in de vijver en hoe zit het met het aantal vijverplanten?

Een natuurlijke zwemvijver

Heeft u voldoende ruimte in de tuin om te kiezen voor een natuurlijke zwemvijver? Dat biedt veel voordelen, zeker op een warme zomeravond wanneer u op zoek bent naar een beetje afkoeling. Goed onderhoud en de nodige additionele materialen zijn hier echter wel belangrijk. Wij verzorgen graag het ontwerp van de zwemvijver en geven advies over de mogelijkheden; vervolgens zetten we al uw wensen op papier. Dankzij onze ervaring in de vervaardiging van tuinvijvers weten we wat belangrijk is en hoe u comfort creëert. Voorafgaand aan de aanleg vertellen we u natuurlijk alles over het goed onderhouden van de zwemvijver.

Het element vijver aanleggen is onderdeel van onze werkzaamheden omtrent tuinaanleg. Wilt u hier meer over weten? Bel ons dan op 085 - 106 12 77.

 
 

Ons werkgebied

Niet alleen Den Haag en omgeving, maar heel Zuid-Holland!

Waarom kiezen voor ons?

  • Vooraf besproken tarieven
  • Jaren lange ervaring
  • VCA Gecertificeerd

Maak een afspraak

JC Hoveniers is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 12 77.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Den Haag, Delft, Den Hoorn, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam en Voorburg.

Hoofdvestiging