085 - 106 12 77

Hovenier nodig in Den Haag?

Boom verwijderen in Den Haag

Veel tuinen zijn voorzien van een boom. Zijn één of meerdere bomen door de jaren heen te hoog gegroeid of wilt u deze verwijderen? Schakel dan JC Hoveniers in. Wij beschikken over alle vergunningen die vereist zijn om de boom in uw tuin te mogen kappen. Een boom verwijderen is meer dan het zagen alleen; het gaat ook om de staat van de boom. Is de structuur van de boom nog in orde en is het niet gevaarlijk om te kappen? Kappen is namelijk niet zonder risico. Bij het verwijderen van een boom komt tevens wet- en regelgeving kijken, zeker bij bomen boven een bepaalde hoogte. Wij beschikken over de nodige kennis en ervaring om de boom op verantwoorde wijze te kappen. Wij gaan schadeloos en volgens de geldende veiligheidsnorm te werk.

Redenen om een boom te verwijderen

Aan een boom verwijderen gaat altijd een goede overweging vooraf. Een boom is namelijk één van de belangrijkste blikvangers van uw tuin. Doorgaans hebben mensen door de jaren heen nagedacht over een nieuwe invulling van de tuin of is de boom simpelweg te hoog geworden. Welke aanleidingen zorgen ervoor dat u een boom laat verwijderen:

  • De boom is (te) hoog geworden
  • Een boom kan over de tuin hangen
  • Je hebt te maken met een zieke boom
  • Wortels van de boom zorgen voor verzakkingen
  • De boom laat teveel afscheiding achter
  • De buren willen de boom graag laten verwijderen

Zoals u ziet zijn er verschillende overwegingen die ten grondslag liggen aan het verwijderen van een boom. Ook als u de boom wilt laten verwijderen, dan heeft u diverse opties. Wilt u de boom in zijn geheel verwijderen, of mag de boomstronk met wortels blijven zitten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden én de gevolgen van uw mogelijke keuze.

Coniferenhaag laten verwijderen

Heeft u genoeg van de conifeer in uw tuin? Dat kan natuurlijk gebeuren, zeker als er zich veel ongedierte ophoudt in de haag óf onderdelen ziek zijn geworden. Door slecht onderhoud kunnen uw coniferen kale plekken gaan vertonen of lelijk uitgroeien. Wilt u advies over de toekomstbestendigheid van de coniferen of bent u op zoek naar een nieuwe bestemming? Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden. Als u ervoor kiest uw coniferenhaag te laten verwijderen, dan helpen wij u tot op de wortel. Wij graven de coniferen op professionele wijze uit en zorgen ervoor dat ze netjes worden afgevoerd. Zo ervaart u tijdens en na de werkzaamheden geen overlast van de verwijdering van de coniferen en het resultaat.

 
 

Ons werkgebied

Niet alleen Den Haag en omgeving, maar heel Zuid-Holland!

Waarom kiezen voor ons?

  • Vooraf besproken tarieven
  • Jaren lange ervaring
  • VCA Gecertificeerd

Maak een afspraak

JC Hoveniers is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 12 77.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Den Haag, Delft, Den Hoorn, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam en Voorburg.

Hoofdvestiging