085 - 106 12 77

Hovenier nodig in Den Haag?

Tuinaanleg Den Haag

Wilt u graag uw tuin veranderen, heeft u een nieuwbouwwoning waarbij alles nog moet gebeuren of wilt u graag een kantoortuin realiseren? Schakel dan JC Hoveniers in voor tuinaanleg Den Haag. Wij kunnen het gehele traject voor u uit handen nemen, waardoor u slechts met één partij hoeft te werken. Weet u al precies hoe de nieuwe tuin moet worden? Dan kunnen we snel beginnen met tuinaanleg Den Haag. Heeft u al wel ideeën, maar kunt u deze zelf niet vormgeven? Dan kunnen wij een tuinontwerp voor u maken, inclusief of exclusief beplantingsplan.

Tuinaanleg Den Haag vijver

Ook vijverliefhebbers komen bij ons niet tekort. Al vele jaren leggen wij vijvers en zwemvijvers aan. We hebben dan ook een ruime keuze in vijverbenodigdheden. Vijvers komen in alle soorten en maten. Wellicht wilt u tuinaanleg Den Haag een grote vijver laten aanleggen waar de tuin om draait, of liever een kleine vijver in een Japanse tuin? Alles is mogelijk. We kunnen in plaats van een vijver met vissen ook een zwemvijver voor u aanleggen. Dan geniet u op een hele natuurlijke manier van een zwembad. Wilt u weten wat de mogelijkheden van een vijver bij tuinaanleg Den Haag voor u zijn? Plan dan een oriëntatiegesprek met één van onze hoveniers in. Wij kunnen dan de mogelijkheden met u doornemen en verwerken in een prachtig ontwerp.

Tuinaanleg Den Haag tuinrenovatie

Wilt u graag uw huidige tuin aanpassen, maar wilt u deze niet helemaal opnieuw laten aanleggen? Dan biedt tuinaanleg Den Haag tuinrenovatie de uitkomst. Door kleine aanpassingen kunt u al een hoop bereiken. U kunt hierbij denken aan het aanleggen van paden of vervangen van een stuk terras met nieuwe sierbestrating, maar ook het veranderen van beplanting of schuttingen. Ook kunnen wij uw gazon opnieuw aanleggen en bloembakken of een vijver creëren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw tuin? Vul dan ons contactformulier in.

Tuinaanleg Den Haag JC Hoveniers

Zoekt u een ervaren en allround hoveniersbedrijf voor tuinaanleg Den Haag? JC Hoveniers is uw hovenier Wij hebben al vele tuinen naar grote tevredenheid aangelegd. Wij hebben oog voor elk detail en zorgen voor een vakkundig eindresultaat. Dit doen wij door te werken met een vaste groep medewerkers en daarbij één vast aanspreekpunt. Het team stellen wij samen aan de hand van de werkzaamheden die bij u in de tuin moeten gebeuren. Zo hebben wij allround hoveniers voor tuinaanleg, maar ook hoveniers die zijn gespecialiseerd in boomverzorging, tuinbestrating, vijveraanleg et cetera. Zo kunt u vertrouwen op een fantastisch eindresultaat. Daarnaast zorgen we er op deze manier voor dat alles op de afgesproken datum wordt opgeleverd zodat u binnen de kortste keren kunt genieten van uw nieuwe tuin.

Meer weten over de mogelijkheden of direct een oriënterend gesprek inplannen? Bel dan voor tuinaanleg Den Haag naar 085 - 106 12 77. U kunt ook direct een offerte aanvragen door ons contactformulier in te vullen. Onze hoveniers komen graag met u in gesprek!

 
 

Ons werkgebied

Niet alleen Den Haag en omgeving, maar heel Zuid-Holland!

Waarom kiezen voor ons?

  • Vooraf besproken tarieven
  • Jaren lange ervaring
  • VCA Gecertificeerd

Maak een afspraak

JC Hoveniers is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 12 77.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Den Haag, Delft, Den Hoorn, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam en Voorburg.

Hoofdvestiging