0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Den Haag

Tuinpoort aanleggen in Den Haag

Zeker in het geval van huisdieren en jonge kinderen is het handig om een tuin af te kunnen sluiten. Een tuinpoort vormt bovendien een mooie aanvulling op uw tuin, en is überhaupt zeer geschikt om ongewenste indringers buiten te houden. Het materiaal is afhankelijk van uw smaak en de sfeer van de tuin. Houten tuinpoorten zijn nog steeds erg populair, al heeft kunststof de afgelopen jaren ook een opmars gemaakt. Een tuinpoort aanleggen betekent dus vooral keuzes maken. de door ons aangedragen professional kan u hier in Den Haag snel mee helpen.

Houten tuinpoorten

”Hout” is natuurlijk maar een parapluterm, die allerlei verschillende houtsoorten omvat. Iedere soort heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Sommige van deze eigenschappen maken hem uitermate geschikt voor een mooie tuinpoort, andere juist niet. Een ervaren hovenier kan u snel over de mogelijkheden adviseren.

De voornaamste houtsoorten zijn tropisch hardhout en Europees naaldhout. Met name tropisch hardhout is nog altijd vrij populair in Nederland. Deze houtsoort hoeft namelijk niet behandeld te worden, gaat zeer lang mee, en heeft een prachtige uitstraling. Er zijn echter ook goede redenen om juist geen tropisch hardhout te nemen. Ten eerste is het slecht voor het milieu: de kap van tropische bossen in Brazilië, Indonesië en Zuidoost-Azië werkt klimaatverandering in de hand. Ten tweede is tropisch hardhout ook vrij duur.

Europees naaldhout is doorgaans van een lagere kwaliteit van tropisch hardhout. Timmerlui hebben daar echter een slimme oplossing voor gevonden. Door het naaldhout door middel van een zeer precieze methode langzaam te verhitten, verkrijgt het hout een aanmerkelijk langere levensduur. Dit proces, dat ook wel thermisch harden wordt genoemd, zorgt ervoor dat een tuinpoort van dit materiaal tot wel 30 jaar mee kan. Het is bovendien een stuk goedkoper dan bovenstaande optie.

Wil je liever een tuinpoort aanleggen van een ander materiaal? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Kunststof heeft als voordeel dat het sterk is, minder onderhoud nodig heeft, en vaak zelfs de uitstraling van hout kan krijgen. Tuindeuren van composiet kunnen bijvoorbeeld in allerlei stijlen worden geleverd. Houd hier wel rekening met een hogere prijs.

Tuinpoort aanleggen met de door ons aangedragen professional

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? In Den Haag voorziet de door ons aangedragen professional u van nuttig advies en ervaren vaklui. Wij staan altijd op de uitkijk voor nieuwe projecten en staan u graag ter zijde met praktische hulp of vrijblijvend advies. Neem nu contact op!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Haag en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606