085 - 106 12 77

Hovenier nodig in Den Haag?

Snoeien in de tuin

De tuin is constant in beweging; uw bloemen, planten, bomen en heg groeien namelijk continu. Maar ook het wisselen van de seizoenen is van invloed op uw tuin. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wat strenge vorst, extreme droogte of vervelend ongedierte met uw tuin kan doen. Bij veel van de beplanting in onze tuin is snoeien een vereiste, om zodoende de bloei van planten, struiken en bomen een impuls te geven. Snoeien kost echter veel tijd en bij veel begroeiing weet u misschien niet helemaal zeker in welke periode er het beste gesnoeid kan worden? Heeft u hierbij behoefte aan advies en hulp? Dan kunnen de hoveniers van JC Hoveniers dit werk voor u uit handen nemen in Den Haag. Wij snoeien zowel particuliere tuinen als tuinen op bedrijfsgrond. Precies zoals u dat wilt!

Wanneer snoeien?

Voor veel mensen is het snoeien van planten en bomen een bron van twijfel. Snoei ik op het juiste moment, is het afdoende wat ik doe óf snoei ik juist teveel weg? Vooral tuinen met een diverse vorm van begroeiing zorgen ervoor dat u in de war kunt raken. Wij adviseren u óók vrijblijvend over de perioden van het jaar waarin snoeien belangrijk is. Wilt u hierover meer weten. Bel dan op 085 - 106 12 77. Wij staan voor u klaar!

Snoeien van bomen

Wij beschikken over de vakkundige kennis van het bomen snoeien. Bomen snoeien kunnen wij op onderstaande manieren voor u uitvoeren:

 • Lichtsnoei
  Wij verwijderen enkele takken om de boom minder dicht te maken
 • Opsnoeien
  We verwijderen de onderste takken
 • Vormsnoei
  Wij snoeien de boom in de door u gewenste vorm
 • Toppen
  We verwijderen het bovenste gedeelte van uw boom
 • Kandelaberen
  We zagen en knotten alle takken af, zodat alleen de stam en takkenstompen overblijven

Uiteraard kunnen we de boom ook in zijn geheel voor u verwijderen. Wilt u meer informatie over het snoeien van bomen? Of wilt u uw bloemen en planten laten snoeien? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag.

 
 

Ons werkgebied

Niet alleen Den Haag en omgeving, maar heel Zuid-Holland!

Waarom kiezen voor ons?

 • Vooraf besproken tarieven
 • Jaren lange ervaring
 • VCA Gecertificeerd

Maak een afspraak

JC Hoveniers is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 12 77.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Den Haag, Delft, Den Hoorn, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam en Voorburg.

Hoofdvestiging